Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 

Våre verdier og visjon


SISO Vekst AS ble stiftet 23. juni 2004, og eies av Sørfold kommune og Fauske Kommune, med hhv 51 % og 49 %.

Selskapets formål er å fremskaffe og administrere særskilt tilrettelagt arbeid for mennesker med nedsatt arbeidsevne i kategorien VTA (varig tilrettelagt arbeid) på oppdrag fra det offentlige. Tjenester og produkter som produseres ved bedriften skal selges i det ordinære markedet slik at selskapet totalt har en sunn økonomisk utvikling. Selskapet skal ikke ha som formål å skaffe aksjonærene økonomisk utbytte.

Vår visjon - Bedre hverdag!

 

For å oppnå dette har vi et sett med felles verdier som preger vårt arbeid i bedriften:

  1. OMSORG
  2. LIKEVERD OG TOLERANSE
  3. RESPEKT OG ANERKJENNESLSE
  4. UTVIKLE OG STYRKE SELVTILLIT OG KREATIVITET
  5. TRIVSEL OG TILHØRLIGHET
  6. MEDBESTEMMELSE OG ANSATTEMEDVIRKNING
  7. HUMOR OG GLEDE I HVERDAGEN

 

SISO Vekst AS er en vekstbedrift, og er godkjent for tiltaket VTA. Forkortelsen VTA står for Varig Tilrettelagt Arbeid. SISO Vekst AS er etablert for, og har et samfunnsoppdrag og formål som innebærer å tilby tilrettelegging, kvalifisering og varig tilrettelagt arbeid.

Bedriften skal kunne tilby arbeidsoppgaver tilpasset den enkeltes yteevne, innenfor visse rammer. Dette arbeidet skal bidra til å utvikle ressurser hos den enkelte gjennom kvalifisering. Bedriften produserer varer og tjenester og konkurrerer på lik linje med alle andre bedrifter. Arbeidet er av varig karakter og ansettelse skjer etter ansettelsesavtale. Muligheten for tilbakeføring til ordinært arbeid skal hele tiden vurderes. 

Gjennom å jobbe ved vår bedrift ønsker vi å bidra til at den enkelte arbeidstaker får en bra arbeidshverdag og dermed også bidra til en bedre livskvalitet.

Kvalitetspolitikk

 

Vi er medlem av arbeidsgiverforeningen ASVL, i likhet med over 230 andre søsterbedrifter landet rundt. www.asvl.no

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn