Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 

Uføretrygdet – men ønsker å jobbe?

 

Har du uføretrygd, men ønsker å jobbe og være en del av et godt arbeidsmiljø? Da er kanskje SISO Vekst AS arbeidsplassen for deg.

Vi kan på vår arbeidsplass i Trollbukta industriområde på Straumen tilby varierte og tilpassede arbeidsoppgaver, opplæring og tilpasset arbeidstid. Vi har også samarbeid med andre bedrifter i Fauske og Sørfold, hvor du kan bli utplassert eksternt.

Img.2007_jobbe hos oss

Høres dette ut som noe for deg – ikke nøl med å stikke innom oss i Trollbukta (Sørfold Industriområde), eller kontakt oss via telefon 75 69 80 90 eller epost: post@siso.no

Gå gjerne inn på vår hjemmeside WWW.siso.no eller vår facebook side, Siso Vekst AS, og se hvem vi er og hva vi holder på med.

Last ned Søknadsskjema og Inntaksrutiner

Hvem kan begynne i varig tilrettelagt arbeid?

Dersom du er i ferd med, eller allerede har fått innvilget uføretrygd, kan du være aktuell for en ansettelse i VTA.

Hva er VTA? (varig tilrettelagt arbeid)

VTA er arbeidsplasser NAV og kommune tilbyr personer som er innvilget varig uføretrygd, og som har behov for en arbeidsplass der oppgavene er individuelt tilpasset. SISO Vekst AS kan tilby deg en arbeidsplass med et trygt fellesskap og et godt arbeidsmiljø, hvor arbeidsoppgavene er individuelt tilpasset deg.

Du kan jobbe internt ved SISO Vekst AS eller utplasseres eksternt i en ordinær bedrift.

Arbeidet skal bidra til:

Du er arbeidstaker i henhold til arbeidsmiljøloven, og det skal ligge en arbeidskontrakt til grunn for ansettelsesforholdet.

Varighet:

Tiltaket varig tilrettelagt arbeid er ikke tidsbegrenset. Det skal likevel jevnlig vurderes om det kan være aktuelt med overføringer til andre arbeidsrettede tiltak, utdanning eller formidling til ordinært arbeid.

Velkommen som ansatt hos oss!

SISO Vekst AS er godkjent tiltaksarrangør for arbeidsrettede tiltak i skjermet virksomhet og vi er godkjent for 20 VTA (varig tilrettelagt arbeid) plasser. SISO Vekst er et aksjeselskap, med Fauske og Sørfold kommune som eiere.

Vår visjon – Bedre hverdag!

Hvordan søker du?

Gjennom ditt lokale NAV kontor som skal godkjenne søknaden. Du kan også ta direkte kontakt med oss.

Dette kan du gjøre selv

Fyll ut søknadskjema som du finner link til lenger opp på denne siden. Eller ta direkte kontakt med oss.

Økonomisk ytelse under ansettelse i VTA?

Alle som er ansatt i varig tilrettelagt arbeid ved vår bedrift, mottar en bonuslønn ved siden av uføretrygden.

Bestemmelsen om et års ventetid for å motta lønn ved innvilgelse av uføretrygd, gjelder ikke ved ansettelse i VTA.

Transport

Vi har fast transport mellom Fauske og SISO Vekst hver dag, som ansatte kan benytte seg av for å komme seg til og fra jobb.

Arbeidsmiljø

Vi har et godt arbeidsmiljø og har fokus på at vi skal trives sammen på jobb. Vi har regelmessige sosiale arrangement gjennom året, samt fokus på fysisk aktivitet og kosthold. Som eksempel varm lunsj, båttur, bowling, julefrokost, bedriftsbesøk og lignende.

Tårnvika, bilde 263

Utplassering i eksterne bedrifter

Hvordan ordningen med ekstern utplassering fungerer

Ordningen fungerer slik at arbeidstaker formelt er ansatt ved SISO Vekst AS, men arbeider i andre bedrifter. SISO Vekst AS har derfor arbeidsgiveransvaret, men vi krever at utplasseringsbedriften stiller med en kontaktperson som kan følge opp arbeidstakeren i den grad det er nødvendig.

Kvalitetsleder er tillagt ansvaret med å fungere som bindeledd mot utplasseringsbedriftene, men det er denne bedriftens kontaktperson som skal ha den daglige oppfølgingen av arbeidstakeren. Det opprettes en avtale mellom SISO Vekst AS, arbeidstaker og utplasseringsbedrift som blant annet fastsetter arbeidstid, arbeidsoppgaver og fordeler det ansvaret hver part har i forhold til ordningen.

SISO Vekst ønsker flere bedrifter som samarbeidspartnere

SISO Vekst AS ønsker gjerne flere bedrifter som kunne tenke seg å tilby arbeid til våre arbeidstakere. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom dette kunne være aktuelt for din bedrift.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn